Skerdi dhe Teuta Selimi sërish bashkë, gati dueti i ri

By

Skerdi dhe Teuta Selimi janë bërë sërish bashkë për projektin e ri muzikor.

Pas “M’ke rrejt”, projekt shumë i suksesshëm, ata kanë realizuar duetin e radhës.

Artistët kanë udhëtuar drejt jugut për videoklipin e ri i cili pritet të dalë së shpejti.

Nuk ka ende detaje të tjera rreth projektit gjithsesi pritet të jetë hit veror.

 

Artikuj të ngjashëm