‘Disney Channel’ zbarkon për xhirime në Kosovë!

By

Prive muaj më parë solli një intervistë me këngëtarin shqiptar në Suedi, Gëzim Gashin.

Përpos si artist atje, Gëzimi është i angazhuar edhe në departamentin e marrëdhënies me publikun të një akademi.

Pikërisht falë punës së tij, në Akademinë për Muzikë dhe Biznes, Disney Channel ka realizuar një projekt, premiera e së cilit u bë javën e shkuar.

Në të shfaqet edhe Gëzimi si dhe në titra i janë dhënë kreditet e merituara sipërfaqësues i kësaj akademi.

‘Music Academy’ mban emrin ky serial ndërkombëtar dhe për Prive, Gëzimi ka treguar se gjatë vjeshtës ekipi i Disney do të zbarkojë në Kosovë për të realizuar një episod.

Artikuj të ngjashëm