Simbolika emocionuese e projektit të ri të Yllka Kuqit

By

Këngëtarja Yllka Kuqi solli dy ditë më parë projektin e ri muzikor ‘Jeton në mua’ që i dedikohet nënave që nuk janë më.

Projekti kishte një ngarkesë më të madhe emocionale për faktin se vetë Yllka e ka humbur nënën 26 vite më parë.

Si e ftuar në NIN ajo tregoi edhe një tjetër simbolikë.

Tre nga personat kryesorë që janë marrë me projektin, këngëtarja, tekstshkruesja dhe fotografi Artan Korenica që e ka xhiruar videoklipin kanë pasur një ngarkesë emocionale për faktin se të tre nuk kanë të shtrenjtën nënë në këtë botë.

Detajet në videon e mëposhtme.

 

Artikuj të ngjashëm