Aksidenti në setin e xhirimeve të “Gladiator 2” lë shumë të shtruar në spital

By

Një aksident në xhirimet e Gladiator 2 nuk shkoi siç ishte planifikuar, duke rezultuar në një mori anëtarësh të plagosur të ekuipazhit.

Sipas Variety, ndodhi një aksident në xhirime më 7 qershor që ndodhi gjatë xhirimit të një sekuence marifete aksioni. Ndërsa nuk është e qartë se çfarë ka ndodhur saktësisht, rezultati i raportuar është se gjashtë persona u lënduan nga djegia dhe katër të mbetur të shtruar në spital. Asnjë pjesëtar i kastit nuk u lëndua. Një zëdhënës i Paramount konfirmoi se aksidenti ndodhi duke dhënë gjithashtu lajmin e mirë se lëndimet nuk janë kërcënuese për jetën.

“Gjatë xhirimit të një sekuence të planifikuar në xhirimet e vazhdimit të Gladiatorit, ndodhi një aksident gjatë të cilit disa anëtarë të ekuipazhit pësuan lëndime jo të rrezikshme për jetën,” tha zëdhënësi. “Ekipet e sigurisë dhe të shërbimeve të plota mjekësore në vend ishin në gjendje të vepronin shpejt në mënyrë që ata që u prekën të merrnin menjëherë kujdesin e nevojshëm. Ata janë të gjithë në gjendje stabile dhe vazhdojnë të marrin trajtim.” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm