Si të vishemi nëse forma jonë e trupit është drejtkëndësh?

By

Së fundmi një grua 37 vjeçare erdhi për t’iu nënshtruar një transformimi në S’komplekse.

Si gjithnjë, rubrika sjell në ekran një diversitet sa i përket moshës dhe formave të trupit që edhe ata që e shohin të gjejnë këshilla të vlefshme.

Si të vishemi nëse forma jonë e trupit është drejtkëndësh? Ndiqni të plotë materialin e përgatitur në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm