Si të thuash “Të dua” në çdo gjuhë të dashurisë?

By

Dashuria është forma më e mirë për të treguar rëndësinë që ka një person për ty, dhe të thuash të dua është ndër frazat më të fuqishme.

Në fakt, sipas Gary Chapman, autor i The 5 Love Languages, ekzistojnë pesë gjuhë dashurie.

Këto pesë gjuhë dashurie janë:

1.Marrja e dhuratave

2.Koha e kaluar së bashku

3.Konfirmimi i dashurisë

4.Përkushtimi(devotshmëria)

5.Prekjet fizike.

Është e rëndësishme që të ndani çdo eksperiencë me partnerin, në mënyrë që doza e dashurisë të jetë më e madhe dhe besnike.

Artikuj të ngjashëm