Si ta rikthejmë atë nëse ndihemi sikur e kemi humbur?

By

When A Man Loves A Woman” mund të jetë një këngë e mirë, por “When a Man Leaves a Woman” nuk është aq tërheqëse.

Fakti i çështjes është se vjen erë e keqe kur një burrë vendos se nuk dëshiron të jetë më me vajzën e tij. Kumbon, por është si një vakum që përfundimisht prishet: mund të ndalojë së qelburi. Kjo është për shkak se – pa marrë parasysh pse një burrë largohet – ka mënyra për ta rikthyer atë.

Sigurisht, ka mënyra të gabuara për ta rikthyer atë. Për shembull, mashtrimi nuk është kurrë një zgjedhje e mirë dhe do të zgjasë vetëm për një periudhë të shkurtër përpara se mashtrimi të zbulohet. Për fat të mirë, ka edhe mënyra të drejta për të rindezur pasionin.

Këtu janë 5 mënyra për ta rikthyer atë (nëse ndiheni sikur e keni humbur):

1. Jepini atij mbështetje në vend të udhëzimeve.

Burrat duan të mbështeten, jo të mërziten. Nëse je me një djalë që nuk është në gjendje të marrë vendime, për shembull, nuk ke zgjidhje tjetër veçse t’i thuash se çfarë të bëjë. Megjithatë, kur nuk është kështu, shumica e burrave miratojnë një mantrë të ngjashme, “Mjaft me bezdisje”. Pra, në vend që t’i tregoni se çfarë të bëjë, bëni diçka për të dhe jepini atë lloj mbështetjeje që ka nevojë.

2. Lejoni pavarësinë.

Një nga mënyrat më të rëndësishme për ta rikthyer atë është të mbani mend se burrat, nga natyra, gëzojnë pavarësinë e tyre. Ata pëlqejnë të dalin me djemtë ose të punojnë deri vonë pa u futur në një udhëtim faji. Dhe, lajmi më i mirë është se dhënia e tij e pavarësisë të lejon të jesh edhe i pavarur.

Ju jep kohë për të parë miqtë tuaj, për të lexuar një libër, për të notuar ose për të bërë çdo gjë që ju jep kënaqësi. Mos harroni, kalimi i kohës së ndarë ju ndihmon të vlerësoni më mirë kohën që kaloni së bashku, gjë që ndihmon për ta bërë marrëdhënien tuaj shumë më të

3. Bëhu një fletë tharëse.

Njerëzit vendosin çarçafë tharëse në rrobat e tyre për një arsye: i mbajnë rrobat që të mos ngjiten. Pra, kur bëhet fjalë për burrin tuaj, jini një çarçaf tharëse. Të qenit ngjitës është, ndoshta, armiku numër një për ta rikthyer atë. Kështu, bëni të kundërtën: jepini atij hapësirë. Mos i dërgoni mesazhe vazhdimisht ose mos e telefononi çdo ditë. Jepini atij kohë që t’ju mungojë dhe ai do ta bëjë këtë.

4. Le të jetë burrë.

Një tjetër nga mënyrat kryesore për ta rikthyer atë përfshin perceptimin e tij për burrërinë. Shumë meshkujve u pëlqen të jenë të fortët, meshkujt dhe zgjidhësit e problemeve. Pra, lejojini të plotësojnë ato role. Natyrisht, nuk dua të them që duhet të vishni një akt “vajze në ankth” dhe të shndërroheni papritur në një personazh të pafat të vjetër të Disney-t, por lejoni që njeriu juaj t’ju ndihmojë kur keni vërtet nevojë për ndihmë. Dhe kërkoni mendimin e tij për gjërat që janë të rëndësishme për ju; ju pëlqen që zëri juaj të dëgjohet, dhe burrave u pëlqen kjo gjithashtu.

5. Jini intime.

Mënyra e fundit për ta rikthyer atë përfshin intimitetin fizik. Është mënyra më e mirëfilltë që ju dhe burri juaj lidheni; Kështu, një marrëdhënie që nuk përfshin kurrë kontakt fizik është ajo ku dy njerëz janë të detyruar të zhduken nga njëri-tjetri. Në fakt, shumë martesa përfundimisht dështojnë sepse dy personat e përfshirë harrojnë se sa e rëndësishme është prekja në bashkimin e tyre. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të jeni të disponueshëm sa herë që gjendja shpirtërore të godet djalin tuaj, por të jeni të gatshëm ta bëni intimitetin fizik një prioritet.

Artikuj të ngjashëm