Si nisi lufta mes repereve shqiptare e çka thonë për njëra tjetrën? (VIDEO) 

By

Skena muzikore shqiptare, asnjëherë s’ka qenë më dinamike dhe më e larmishme se sa tani.

Shumë vajza i janë bashkuar muzikës dhe tashmë janë në luftë me njëra tjetrën. Çka e ka shkaktuar këtë rivalitet, çfarë thonë ato për njëra tjetrën e cilat janë diss’at që thurën për shoqja shoqen?

Një përmbledhje shumë interesante mund ta ndiqni në kronikën e emisionit Prive më poshtë, të cilën e ka realizuar Artan Telaku:

Artikuj të ngjashëm