Si dukej Tayna 17 vjeç?!

By

Tayna është një nga emrat më të rinj në tregun shqiptar, e cila ka hyrë shumë fuqishëm duke u bërë faktor. reperja Tayna ka kaluar një sezon shumë të angazhuar me koncerte dhe shumë e preferuar nga rinia shqiptare.

Tayna shpesh herë është përfolur nga mediat e kolegët e saj për ndërhyrje estetike. Në një video në moshën 17-vjeçare, Tayna, e cila emrin e saj të vërtetë e ka Doruntina Shala, shfaqet duke kënduar cover-in e Kat Dahlia “Gangsta”.

Reperja nga Kosova nuk duket shumë ndryshe nga ajo që është sot, por mund ta gjykoni vetë nesë ka kryer apo jo operacione plastike.

Artikuj të ngjashëm