“Shpëtimi” për brand-et tuaja të preferuara është “LuxiFy”

By

Për të apasionuarit pas modës e produkteve luksoze, blerja e tyre shpesh herë është një proces i lodhshëm e që merr kohë.

View this post on Instagram

A post shared by Luxify — Rare Luxury Finds (@luxify.al)

Procedurat komplikohen edhe më tej nga Kosova apo Shqipëria.

Por, tashmë ekziston “shpëtimi” për këtë pjesë që definitivisht kursen shumë kohë e mund.

Është faqja “LuxiFy” për tregun tonë ajo që definitivisht lehtëson blerjet duke ofruar produktet më unike të brand-eve luksoze botërore si “Louis Vuitton “, “Chanel”, “Gucci”, “Dior”, “Prada”, “Yves Saint Laurent”,  “Balenciaga”, pa lënë anash as produktet unike të brand-eve si “Nike”.

Por, jo vetëm kaq!

“LuxiFy” ofron edhe një tjetër super-shërbim duke aplikuar konceptin e “personal shopper”.

Për çdo lloj produkti të brandeve të ndryshme botërore, çfarë mjafton është porosia që do jetë në dorën tuaj në kohë rekord prej 48 orësh.

Blini në “LuxiFy”. Kualiteti, përpikmëria dhe origjinaliteti janë të garantuara.

Artikuj të ngjashëm