Shkenda Dubova kalon oqeanin me qendrat e dobësimit

By

Brandi Shkenda Dubova ka kohë prej kur i ka kaluar kufijtë shqiptarë.

Prej kohësh, trajtimet e dobësimit dhe jo vetëm gjenden edhe në disa prej shteteve europiane si Zvicër, Gjermani e Belgjikë.

Por, koha është që qendrat e dobësimit Shkenda Dubova të kalojnë oqeanin.

Në 50 pyetjet e Prive, sipërmarrësja zbuloi për herë të parë se shërbimet do të nisin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Materialin e plotë mund ta ndiqni në vijim. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm