Shenjat që kanë horoskopin më të mirë janë këto!

By

Ndonjëherë vetëdija e madhe kozmike na flet përmes heshtjes. A jeni të gatshëm të dëgjoni mesazhin e tij? Sot, më 5 tetor 2023, energjia është aq delikate saqë shumica do ta kalojnë ditën pa kujtuar as edhe një gjë të rëndësishme. Le të mos jeni ju, veçanërisht nëse jeni Gaforrja, Bricjapi ose Binjakët.

Do të përfitoni shumë nga kalimi në modalitetin introvert sot. Lëreni heshtje dhe qetësi t’ju çojnë atje ku duhet të shkoni dhe bëni pyetjet që duhet të bëni. Ndizni një temjan për të pastruar atmosferën nëse keni nevojë ta përforconi këtë përvojë.

Plutoni në Bricjap dhe Hëna e palidhur në Gaforre janë ndikimet kryesore astrologjike të sotme. Së bashku me Hënën në lidhje me Vesta-n, këto energji na bëjnë thirrje për të mashtruar dhembshurinë me prakticitetin sot. Mësoni nga mjekët më të mirë në botë që bëjnë në mënyrë rutinore pikërisht këtë për të shëruar ata që kanë nevojë për ndihmën e tyre. Nëse ndiheni të thirrur (dhe nëse është e mundur), uluni nën një pemë diku sot. Më pas mbyllni sytë dhe fokusohuni në tingujt që dëgjoni. Hapi sytë sapo të ndihesh i qetë dhe më pas uluni aty derisa mendimet tuaja t’ju sjellin papritur një moment “aha”. Le të ndalemi te tre shenjat e horoskopit më të mirë të 5 tetorit 2023.

Tri shenjat e horoskopit me horoskopët më të mirë më 5 tetor 2023:

1. Gaforrja

(21 qershor – 22 korrik)

Gaforrja, energjia e sotme do ju sjellë bekime. Paqja që do të përshkojë përmes tyre për shkak të tyre do të bëjë që të dalin në sipërfaqe edhe disa shqetësime. Për shumicën prej jush, këto bekime janë në jetën tuaj të dashurisë ose në marrëdhëniet e ngushta ndërpersonale. Pra, nëse papritmas ndiheni të shqetësuar ndërsa gjërat e mira po ndodhin, merrni frymë thellë, largohuni nga e kaluara dhe përpiquni të thyeni këtë model të vetë-sabotimit.

Lidhja e Hënës Vesta në Gaforre është sot në këndin tuaj. Sa më shumë të shoqëroheni me njerëz dhe rrethana sot që ju sjellin gëzim dhe paqe, aq më e mirë do të jetë dita juaj. Do të hapni një lak reagimi pozitiv në jetën tuaj. Universi është këtu për të ndihmuar zemrën tuaj të shërohet. Disa prej jush mund të përfitojnë nga përfshirja e një ushtrimi mirënjohjeje në jetën tuaj të përditshme në këtë kohë, në mënyrë që të mbeteni të vetëdijshëm për të gjitha mënyrat delikate që ju ndihmohen. Pastaj paguani kudo që të mundeni në muajt e ardhshëm.

2. Bricjapi

(22 dhjetor – 19 janar)

Bricjapi, aktet më të mëdha të guximit zakonisht nuk janë bëmat e jashtëzakonshme të zjarrit dhe fantazisë. Energjia sot është këtu për t’ju kujtuar të gjitha mënyrat e thjeshta që ju shfaqeni me guxim në jetën tuaj personale dhe në jetën e atyre që janë pranë jush. Tregoni dhembshuri për veten tuaj sot dhe pranoni këtë të mirë tek ju, veçanërisht nëse keni një zakon të keq për të nënvlerësuar veten dhe talentin tuaj.

Hëna në lidhje me Plutonin retrograde është në këndin tuaj sot. Këto trupa astrologjikë nuk dihet se shohin sy më sy, por kjo energji është këtu për t’ju mësuar vlerën e të bërit gjëra që nuk ju vijnë natyrshëm. Qoftë duke përqafuar prindërit (ose fëmijët), duke i thënë diçka kompliment një punonjësi të dyqaneve ushqimore, ose duke u ulur në heshtje medituese dhe duke u ndjerë “joproduktiv”, përpiquni të dilni nga zona juaj e rehatisë sot për të shijuar bekimet këtu për ju. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga largimi nga shoqërizimi i tepruar në këtë kohë, në mënyrë që të përqendroheni në gjërat që kanë vërtet rëndësi për ju. Projektet tuaja private do të përfitojnë nga kjo.

3. Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Binjakët, miqtë tuaj do të jenë gëzimi juaj më i madh sot. Nëse ata shfaqen papritur jashtë derës suaj me një fuçi birrë ose ju japin veshin ndërsa i largoni zhgënjimet tuaja, do ta shihni shumë qartë fatin tuaj të mirë në këtë fushë të jetës sot. Vlerësojini këto marrëdhënie dhe mos lejoni që bota të diktojë se kush duhet të jetë miku juaj dhe kush jo. Bekimet tuaja sot varen nga ana juaj e grupit të duhur të njerëzve dhe largimi nga përpjekjet për të kënaqur individë të parëndësishëm. Hëna në Gaforre është përfituesi juaj kryesor astrologjik sot. Vesta në Gaforre është gjithashtu këtu për të shtuar fatin tuaj të mirë. Mbështetuni në këtë energji duke kërkuar shoqërinë e disave mbi shoqërinë e shumë njerëzve dhe do të kuptoni diçka të vlefshme për jetën tuaj të ardhshme.

 

Artikuj të ngjashëm