Shembulli i femrës shqiptare, përplasë ashpër Santianën dhe Albyn (VIDEO)

By

Nominimet e së hënës kanë bërë që Santiana dhe Alby të kenë gjatë tërë javës debate me njëra-tjetrën.

Të gjitha momentet e tyre janë përmbledhur me një klip që u shfaq këtë ‘Prime’.

Debati i tyre ka të bëjë me shembullin më të mirë të gruas shqiptare.

Çdo gjë nisi kur Alby e nominoi Santianën, duke thënë se ajo nuk i mbron gratë në shtëpi.

Kurse, Santiana ia ktheu në njëjtën monedhë nominimin e iu drejtua: “Alby nuk është shembulli më i mirë i gruas shqiptare.

Për më shumë ndiqni videonë më poshtë:

Artikuj të ngjashëm