Shëmbëlltyra e fuqisë: Vlora Dumoshi rrëfen paragjykimet pas ndarjes

By

Vlora Dumoshi, ish shefja e kabinetit të Kryeministrit Isa Mustafa, gjithmonë ka përfaqësuar forcë.

Dumoshi ka rritur e vetme djemtë e saj, Rronin dhe Rrapin pas ndarjes nga bashkëshorti, këngëtari Shkumbin Kryeziu.

E ftuar në Nd’rrimin e Natës me nikoqir Alaudin Hamitin, Dumoshi ka rrëfyer përvojën e të qenit nënë e vetme, ndërsa ka treguar se si është paragjykuar nga shoqëria pas ndarjes nga bashkëshorti.

Historinë e Dumoshit dhe emisionin e plotë, mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm