Sellmës Dafina Zeqiri po i duket më e bukur pra grim, ju si mendoni?

By

Për këngëtaren Dafina Zeqiri, grimerja e saj Sellma Kasumovic mendon se duket më e bukur e pagrimuar.

Një krahasim që artistja e grimit i ka bërë këngëtares në Instagramin e saj, e paraqet Dafinën në dy imazhe e grimuar dhe e pagrimuar.

Gjithsesi këngëtarja është një vajzë e bukur, si u grimua e si jo por Sellmës më e bukur po i duket e pagrimuar.

Po ju si mendoni, a duhet të nis të shfaqet tash e tutje Dafina më natyrale?

Artikuj të ngjashëm