Seldi Qalliu flet mbi ndarjen dhe vetë gazetarin Milaim Zeka

By

Shumë është përfolur mbi relacionin e Seldi Qalliut dhe Dafina Zekës, vajzës bukuroshe të gazetarit Milaim Zeka.

Një lidhje e gjatë që u kurorëzua me fejesë përfundoi në rrethana të paqarta.

Protagonistët nuk deshën të prononcohen me kohë teksa pak mbi këtë pjesë, Seldi shpalosi për të parën herë në Prive.

Ai tregoi çka ndodhi me lidhjen teksa nuk shpëtoi pa e komentuar edhe gazetarin Milaim Zeka.

Detajet në videon e mëposhtme nga minuti 4:50. 

Artikuj të ngjashëm