Pesë pikturat më të shtrenjta të shitura ndonjëherë

By

Kur bëhet fjalë për botën e artit, disa pjesë kanë çmime vërtet marramendëse.

Disa vepra arti përfaqësojnë kulmin e fuqisë së shpenzimeve njerëzore dhe ato vlerësohen si nga investitorët, koleksionistët, po ashtu edhe nga artdashësit.

Top pesë veprat e artit më të shtrenjta të shitura ndonjëherë janë një dëshmi e vlerës së qëndrueshme të artit, shkruan WA, transmeton Klan Kosova.

Nga pikturimi mjeshtëror i penelit të Leonardo da Vinçit deri te kanavaca me ngjyra të theksuara të Mark Rothkos, këto vepra mbajnë më shumë kapital se disa banka.

Pra, nëse jeni një koleksionist me përvojë ose thjesht një entuziast arti, më poshtë i gjeni të renditura veprat më të vlefshme të artit në histori.

Artikuj të ngjashëm