RYVA TREGON DASHURI PËR HAMBURGERËT

By

Ushqimet fancy në restorantet më në zë në vend janë pjesë e pashmangshme e artistëve tanë nëpër rrjete sociale. Por, nuk është që nuk hahet edhe ndonjë hamburger aty k’tu!? Dita e parë e marsit e gjen Ryva Kajtazin në një nga fast food-et e kryeqytetit, këtë e dëshmojnë edhe këto foto ku aparati ynë e ka kapur këngëtaren duke dal nga dyqani.
Ditë pushimi = ditë ushqimi, mbase do të shohim pas pak në instagram një hamburger të postuar nga ajo.
Gjithsessi kujdes për linjat trupore Ryva, vera po vjen dhe videoklipi të pret!

ryvahamb ryvahamb1

Artikuj të ngjashëm