ERA ISTREFI NË KËRKIM TË NJË MENXHERI TË RI!

By

Menaxheri më i mirë p’ej krejtve – kështu e quajti dikur Erllod Belegun derisa po qendronin në Amerikë. Gjithë ato plane dhe marreveshje të bera, si duket u tretën në ujin e oqeanit Atlantik. Pikëpamjet e ndryshme dhe mos përputhja e planifikimit të karrierës së saj bëri që Era Istrefi të kërkoj një menaxher të ri. Ajo tashmë është duke shikuar opcionet se kush nga menaxherët kosovarë do ia mbush syrin që ta marrë atë nën drejtim.

Era momentalisht po shijon suksesin e këngës 13 dhe është në pergaditje të një këngë të re.

era erolld

 

 

Artikuj të ngjashëm