Rrëfimi i Labit: Si sheh botën sot një viktimë e bullizmit?

By

Prive në kuadër të rubrikës “MyStory” solli së fundmi rrëfimin e Labinot Azemit.

Ai është përballur me bullizmin sistematik për shkak të pamjes së jashtme, detaj për të cilin ka folur haptazi në këtë intervistë.

Labinoti shprehet se ka marrë vullnet nga kënga “Duro” e Dafinës për të folur në lidhje me këtë dukuri të shëmtuar të shoqërisë sonë.

Ai tregon për përballjen e tij me ngacmimet njëpasnjëshme dhe se si ndikoi në ndërtimin e karakterit të tij. Si e sheh sot ai botën si një person i rritur?

Ndiqni rrëfimin e sinqertë të Labinotit në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm