Rrëfimi emocionues i BimBimmas për babain e ndjerë

By

Reperin BimBimma nuk është se jemi mësuar ta shohim shpesh në dimension emocional.

Ai gjithmonë ka reflektuar imazhin e një djali të fortë që përmbahet nga emocionet mirëpo në një rrëfim unik sonte në Prive, ai është ‘zhveshur’ nga ky imazh.

Reperi ka treguar gjerë e gjatë mbi figurën e babait të tij të cilit edhe i ka dedikuar këngën e re.

Intervistën e plotë dhe këngën mund ta ndiqni përmes videove të mëposhtme. 

Artikuj të ngjashëm