Rihanna do të paguajë gjobë të majme! Kompania e saj mashtroi klientët?

By

Linja e të brendshmeve të Rihanna-s ka hasur nw telashw dhe si rezultat, është vendosur të paguajë një gjobë të madhe.

Sipas The East Bay Times, Savage X Fenty është duke u paditur nga qarqet Santa Clara, Santa Cruz, Los Angeles dhe San Diego për mashtruar klientët duke i përfshirë automatikisht ata në një program special “VIP” që kishte tarifa të përsëritura.

Sipas ankesës, veprimet e kompanisë “kishin të ngjarë të mashtronin anëtarët e publikut dhe ishin kryer me atë qëllim”.

Savage X Fenty dyshohet se nuk arriti të marrë pëlqimin e klientit, të zbulojë qartë kushtet e programit të tij të rinovimit automatik ose të ofrojë një mënyrë të drejtpërdrejtë për të ndaluar tarifat.

Zyra e Prokurorit të Qarkut Santa Clara tha se kompania ka punuar me dëshirë me hetimin dhe që atëherë ka bërë modifikime në faqen e saj të internetit, sinjalizime automatike të rinovimit, kreditimin e dyqaneve dhe metodat e reklamimit.

Si rezultat i padisë, Savage X Fenty do të paguajë një gjobë prej 1 milion dollarësh dhe një kompensim shtesë prej 150,000 dollarësh për anëtarët e mëparshëm ose aktualë VIP në Kaliforni dhe 50,000 dollarë tarifa hetimore shtetërore si pjesë e zgjidhjes.

Rihanna nuk ka komentuar për këtë çështje deri në momentin e raportimit. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm