Rezarta Shkurta, jo më këngëtare?!

By

Ca vite më parë, këngët nga Rezarta Shkurta nuk kishin kaq shumë diferencë kohore, por kjo nuk mund të thuhet edhe tani.

Që nga kohë kur bashkëshorti i saj, Ermal Hoxha u ballafaqua me drejtësinë, Shkurta është shkëputur nga jeta publike dhe muzika për tu përkushtuar në bizneset e saj që kanë fokus fëmijët dhe fotografinë.

Për këtë arsye, Shkurta ka vendosur të shkëputet nga muzika përkohësisht, deri në një vendim tjetër që mund ta bëj ta ndryshoj mendjen./Prive.al

Artikuj të ngjashëm