Ramushi dhe Anita dhanë lajmet në Klan Kosova: Ndiqni momentet interesante (Video)

By

E kemi parë si opozitar, si kryetar partie, si kryeministër dy herë dhe gjithnjë ka pasur paraqitje intensive mediatike.

Por Ramush Haradinajn, ndryshe nga bashkëshortja e tij Anita Muçaj Haradinaj që është moderatore lajmesh në RTK, nuk e kemi parë të jetë në pozicionin e një moderatori.

Mirëpo Klan Kosova këtë vit, në kuadër të një programacioni super origjinal, ka sjellë kryeministrin në studion e lajmeve qendrore, në vend të çdo moderatori tjetër lajmesh që ka televizioni.

Anita dhe Ramushi, krah njëri tjetrit dhanë lajmet dhe patën lidhje direkte me kryetarët e komunave të Kosovës, e të gjitha këto mund t’i ndiqni në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm