Pse qau kur u eliminua Azemi? Santiana befason me përgjigje

By

Ylli e ka pyetur Santianën se “pse qajte për Azemin kur u eliminua?”.

Ajo është përgjigjur duke i thënë se “unë u mërzita se Azemin e dua dhe kurrë nuk më ka ofenduar”.

Mirëpo Ylli i ka thënë se “nuk e kam parë që të ka qëndruar afër”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm