Prive zbulon: Këngëtarja shqiptare kërkon divorcin në gjykatë

By

Ka tash e një kohë që përflitet për ndarjen e këngëtares Violetë Kukaj nga bashkëshorti.

Një zhvillim i tillë merr vëmendjen thuajse më të madhe sa i përket këngëtares në mediat online në dy vitet e fundit.

Megjithatë, nga kjo ngjarje, duket të ketë të reja.

Prive.al  ka arritur të mësojë nga burime shumë të sigurta pranë këngëtares se çështja tek tani ka mbërritur në gjykatë.

Pas ndarjeve dhe shanseve të reja për vazhdim të martesës, së fundmi edhe zyrtarisht, ish-çifti ka marrë vendimin që të shkurorëzohen në gjykatë.

Mësohet se seanca e parë e divorcit është mbajtur në datën 11 të këtij muaji dhe një tjetër parashihet brenda Korrikut.

Përkundër viteve bashkë dhe fëmijëve në mes, duket se ndarja e këngëtares së mirënjohur Violetë Kukaj nga bashkëshorti tashmë është në një rrugë të pakthyeshme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm