Materiale interesante iu presin sonte në Prive (VIDEO)

By

Si çdo të premte, edhe sonte Prive iu sjell materiale interesante.

Getinjo, personazhet e Çka ka shpija, Skomplekse dhe të tjera janë disa nga ato që mund t’i shihni.

Mos harroni, qëndroni para ekraneve në ora 22:00 në Klan Kosova.

 

Artikuj të ngjashëm