Pritëm më shumë se një vit për Art Abazin por e gjitha ia vlejti!

By

Ka që maji i vitit të kaluar që kur Art Abazi erdhi me një këngë të re.

Por pritjes i erdhi fundi dhe Art Abazi ka publikuar këngën “N’buzët e saj”.

Kënga është realizuar me videoklip dhe të plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm