Prime sonte vjen krejtësisht ndryshe!

By

Sonte Big Brother VIP Kosova Prime merr një kthesë elektrizuese ndërsa mikpritësit Jonida dhe Alaudin shkëputen nga tradita. Në vend të një lidhjeje live në studio, ata hyjnë në Shtëpinë e BBVK, duke u zhytur në botën e konkurrentëve.

Kjo nuk ndalet me kaq; Kështu ndjekin opinionistët Bledi Mane dhe Anita Haradinaj, të cilët hyjnë në shtëpi për një komunikim direkt me konkurrentët VIP.

Kufijtë e zakonshëm midis studios dhe shtëpisë shpërbëhen, duke krijuar një përvojë dinamike dhe gjithëpërfshirëse shikimi që premton një natë të paharrueshme të realitetit televiziv. Bëhuni gati për një Kryeministri si kurrë më parë, pasi linjat mjegullohen midis vëzhguesit dhe pjesëmarrësit në Shtëpinë e BBVK.

Artikuj të ngjashëm