Prapaskenat e fushatës së Albana Osmanit

By

“Më kanë thënë përse po e bën ti këtë, për famë? ..Më kanë thënë pale sa fitoni. Po ju them që për fushatën e Kosovës mora 12.000 euro kredi, m`u desh të paguaja bluzat , se ata që premtuan të na i paguanin, nuk bënë asgjë. Dhe kisha përgjegjësi se bluzat ndërkohë u prodhuan. Dhe familja ime po e merr vesh tani nga ky postim“.

Me këtë shpjegim Albana Osmani tregoi se është dashamirësia ajo që e shtyu të ndërmerrte një mismë të tillë, e aspak dëshira për përfitim.

Moderatorja tregon se ka pasur edhe ndihmën e disa personave të tjerë, ndryshe nuk do të kishte mbërritur deri këtu. Së fundi fushata e saj është shtrirë dhe në Kosovë ku projekti po shkon mjaft mirë!

Artikuj të ngjashëm