Blero nuk e ka bërë asnjëherë këtë gjë në llogarinë e tij në Instagram

By

Opsionin ‘Ask me a question’, në Instagram e kanë përdorur gati se të gjithë.

Nga njerëz me pak ndjekës, ata me mijëra ndjekës dhe shumtë të famshëm, kanë kërkuar nga ndjekësit e tyre t’u bëjnë një pyetje.

I ftuar në rubrikën e re të Prive, “Kutia e pyetjeve”, Blero e zbuloi se asnjëherë nuk u ka mundësuar ndjekësve të tij t’i bënin pyetje në Instagram.

E si duket i ftuar në Prive, ishte hera e parë që ai i përgjigjej pyetjeve direkt nga fansat e tij.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm