Plani për t’i vënë banorët në kurth, Linda kërkon mendimin e Ardit

By

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Linda i ka kërkuar mendimin e Ardit për kurthin që e ka përgatitur për banorët e tjerë të shtëpisë.

Në këtë kurth ajo e ka përfshirë edhe Shqipen.

E Ardi i tha se kjo është diçka e ndjeshme dhe se mund të ndikojë keq edhe te publiku, nëse ai do të ishte në vend të saj nuk do ta bënte atë gjë.

Por për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm