“A m’ke dashtë” pyesin Melinda dhe Ledri (VIDEO)

By

Melinda dhe Ledri Vula lansuan bashkëpunimin e tyre të parë muzikore.

Kënga e punuar në Redbox quhet “A m’ke dashtë”.

Në këtë projekt muzikor kanë punuar Melinda, Skerdi, Gjiko dhe Ledri.

Artikuj të ngjashëm