Përkundër çmimeve të kripura, njerëzit kritikojnë rëndë ushqimin e Nus-ret

By

Klientët në restorantin e ri të Salt Bae në Londër Nusr-et e kanë quajtur me zemërim ushqimin “shumë të keq”.

Duke shkruar në TripAdvisor, klienti i quajti çmimet e restorantit – të cilat përfshijnë 850 £ për një biftek të veshur me ar dhe një 100 £ hamburger të dyja në ofertë – si “qesharake” dhe nuk ia vlen e gjithë fama që ka.

Rishikuesi – i cili shkoi në restorant me tre të tjerë të Premten e kaluar – tha: “Në fillim ata nuk mund të gjenin rezervimin tonë. Në fund të fundit, ata na ofruan një tryezë lart. Ne u pajtuam.

“Me sa duket” lart “është në të vërtetë jashtë. Unë nuk isha i lumtur të ulesha jashtë, pasi ishte vërtet ftohtë.”

Ata thanë se nuk u lejuan të vendosnin një ngrohës me gaz, por askush nuk kërkoi falje për trajtimin e tyre.

Ai tha se shërbimi që mori ishte “i tmerrshëm” dhe ushqimi “nuk ishte as i këndshëm”.

Ai shtoi: “Ishte përvoja më e keqe dhe ushqimi më i keq që kishim, për paratë që kemi shpenzuar. Thjesht qesharake.”

Klientimadje pagoi 9,100 funta për një shishe të cilësisë së mirë të Petrus 1996, dhe 19,900 funta për dy shishe Petrus 2003 – të gjitha verëra të kuqe luksoze.

Në total, fatura arriti një 37,023.10 funta – më shumë se paga mesatare vjetore në Mbretërinë e Bashkuar – dhe gjithashtu u përbë nga një tarifë shërbimi 15 për qind. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm