Për këtë arsye Genc Prelvukaj realizon videoklipet e tij në vise shqiptare

By

Vetëm para pesë ditësh Genc Prelvukaj publikoi projektin e tij të fundit të titulluar “Shpirtin e zi”.

Me anjë të një postimi, ai zbuloi edhe arsyen pse disa nga videoklipet e tij të fundit janë realizuar në vise shqiptare.

“Shume prej videoklipeve te mia viteve te fundit, i kam xhiruar ne vende te bukura te shqiptareve per nje arsye : promovimin e tyre dhe ngritjen e interesit tek njerezit per ti vizituar. Si artist, ne kete moment, kete gje mund te bej dhe me shume deshire vazhdoj ta bej. Pergjate karrieres kam edhe gabimet e mia, por te pakten provoj ti shlyej ato me vepra me qellim te mire. Ne shumicen e rasteve, i kam dhene rendesi te vecante teksteve. Kam zgjedhur nje gjuhe te kuptueshme pa dalur prej origjinalitetit asnjehere. Si artist aq sa jam i Prishtines ku kam lindur, jam edhe i Plaves, i Vlores, i Tetoves e Presheves. Mundohem ti gjej fjalet qe kuptohen kudo. Kam dhene shume shembuj gjate punes, qe nga fillimi me Etnon e deri sot. Ne disa raste per shkak te kerkeses se tregut kam dalur nga vetja por gjithnje me nje qellim te mire diku. Ne gjithe keto vite kam pasur mbeshtetjen tuaj dhe i jam i nderuar qe e kam edhe sot. Kete gje ma deshmuat edhe ne rastin e publikimit te kenges se fundit. Te kthehemi edhe njehere tek xhirimet. Secili prej jush, qe mendon se nje vend i tokes tone te bukur, ka nevoje te promovohet, me sugjeroni dhe me ndihmoni me ide ne realizim. Per fund, e ndaj me ju edhe njehere materialin me te ri. Shpirtin e zi.” – shkroi ai. /Prive.al

View this post on Instagram

Shume prej videoklipeve te mia viteve te fundit, i kam xhiruar ne vende te bukura te shqiptareve per nje arsye : promovimin e tyre dhe ngritjen e interesit tek njerezit per ti vizituar. Si artist, ne kete moment, kete gje mund te bej dhe me shume deshire vazhdoj ta bej. Pergjate karrieres kam edhe gabimet e mia, por te pakten provoj ti shlyej ato me vepra me qellim te mire. Ne shumicen e rasteve, i kam dhene rendesi te vecante teksteve. Kam zgjedhur nje gjuhe te kuptueshme pa dalur prej origjinalitetit asnjehere. Si artist aq sa jam i Prishtines ku kam lindur, jam edhe i Plaves, i Vlores, i Tetoves e Presheves. Mundohem ti gjej fjalet qe kuptohen kudo. Kam dhene shume shembuj gjate punes, qe nga fillimi me Etnon e deri sot. Ne disa raste per shkak te kerkeses se tregut kam dalur nga vetja por gjithnje me nje qellim te mire diku. Ne gjithe keto vite kam pasur mbeshtetjen tuaj dhe i jam i nderuar qe e kam edhe sot. Kete gje ma deshmuat edhe ne rastin e publikimit te kenges se fundit. Te kthehemi edhe njehere tek xhirimet. Secili prej jush, qe mendon se nje vend i tokes tone te bukur, ka nevoje te promovohet, me sugjeroni dhe me ndihmoni me ide ne realizim. Per fund, e ndaj me ju edhe njehere materialin me te ri. Shpirtin e zi.

A post shared by Genc Prelvukaj (@gencprelvukaj) on

 

Artikuj të ngjashëm