Pasuria e motrave Kardashian dhe Jenner

By

Kardashian dhe Jenner, janë familje të vajzave supermodele, sipërmarrëse dhe biznismene.

Nuk është çudi që këto gëzojnë pasuri të madhe. Më e vogla e familjes Kylie Jenner vetëm 21 vjeç u shpall bilionerja më e re në botë. Ajo ka në pronësi brend të makeup-it, e vetëm kjo vlerësohet të jetë 900 milionë dollarë.

Ne kemi listuar se sa pasuri kanë secila anëtare e familjes:

Kylie Jenner 1 bilionë dollarë

Kim Kardashian 350 milionë dollarë

Kris Jenner 60 milionë dollarë

Kloe Kardashian 40 milionë dollarë

Kourtney Kardashian 35 milionë dollarë

Kendall Jenner 18 milionë dollarë

Artikuj të ngjashëm