Pas tri martesave, aktorja e njohur ka disa këshilla për të ndarë nga eksperienca e saj

By

Vanessa Williams ka qenë në qendër të vëmendjes që nga viti 1984, kur u kurorëzua Miss America. Në dekadat që nga ajo, ajo i ka bërë të gjitha: fitoi nominime Grammy si këngëtare, luajti në filma të njohur dhe seriale, shkroi një libër. Një nënë e katër fëmijëve, ajo gjithashtu është martuar tre herë.

“Dua të jem i qartë: Unë jam martuar tre herë, dhe të gjithë burrat e mi janë burra të mirë. Unë nuk do të martohesha me ta nëse nuk do të ishin njerëz të mirë. Unë mendoj se burrat kalojnë nëpër faza të ndryshme të jetës së tyre, sidoqoftë. Është mirë kur sinkronizohet me atë që dëshiron, por ndonjëherë mund të jetë më vonë në jetën tënde kur kjo të ndodhë.” – tha ajo.

Para se të martoheni, jini vërtet të qartë se me kë po martoheni.

Ju thjesht nuk do të jeni në dispozicion 100%, dhe martesa apo lidhja – ndryshon. Unë mendoj se gratë martohen me pritshmëritë:  Ato shohin realitetin e dikujt, por mendojnë se mund ta ndryshojnë atë.

Të gjithë njerëzit me të cilët kam pasur lidhje më kanë sjellë gëzim në aspekte të ndryshme.

Nëse nuk do përkushtoheni ndaj partnerit tuaj, nuk ka se si të funksionojë një lidhje të paktën jo për kohë të gjatë. Mos keni frikë të jepni më shumë.

Është gjithashtu e rëndësishme të përkushtoheni në lidhjen tuaj dhe të shihni se çfarë ju jep.

Vanessa L. Williams and Ramon Hervey during VictorVictoria Broadway Opening at Marquis Theater in New York CityVanessa Williams with her exhusband Rick FoxVanessa Williams with current husband Jim Skrip

Artikuj të ngjashëm