Pas suksesit masiv, planifikohet një vazhdim i filmit ‘Joker’

By

Një vazhdim i filmit Joker është në përpunim e sipër, me regjisorin e filmit të parë, Todd Phillips .

Image result for joker movie

Warner Bros. deshiron që ylli, Joaquin Phoenix, të kthehet gjithashtu, për filmin e dytë

Joker sapo kapërceu 1 miliardë dollarëve në shitje, dhe është filmi i katërt në DC që e bën këtë pas Aquaman të vitit 2018 (1.15 miliardë dollarë), 2012 The Dark Knight Rises (1,08 miliardë dollarë) dhe 2008 The Dark Knight ( 1 miliard dollarë).

Image result for joker movie

Scott Silver raportohet se do të shkruaj skenarin për filmin e dytë, pasi ai shkroi edhe filmin e parë.

Burimi: Justjared.com

Artikuj të ngjashëm