Pas punës, kështu kalon kohën e lirë Afrona Dika

By

Afrona Dika po qëndron në Zvicër, sepse iu desh të qëndrojë për shkak të disa kontratave, e si pasojë edhe larg bashkëshortit të saj, Bleros.

Mirëpo ajo bën më të mirën që ta përballojë këtë distancë larg këngëtarit dhe se momentalisht ajo po vazhdon të punojë.

Ajo kujdeset që kohën e lirë ta kalojë sa më mirë të mundet marrë parasysh rrethanat momentale që kanë marrë përmasa botërore.

Se çfarë bën ajo në kohën e lirë dhe me çka merret pas punës, na e tregon më së miri vetë Afrona. /Prive.al

Afrona Dika po qëndron në Zvicër, sepse iu desh të qëndrojë për shkak të disa kontratave, e si pasojë edhe larg bashkëshortit të saj, Bleros.

Mirëpo ajo bën më të mirën që ta përballojë këtë distancë larg këngëtarit dhe se momentalisht ajo po vazhdon të punojë.

Ajo kujdeset që kohën e lirë ta kalojë sa më mirë të mundet marrë parasysh rrethanat momentale që kanë marrë përmasa botërore.

Se çfarë bën ajo në kohën e lirë dhe me çka merret pas punës, na e tregon më së miri vetë Afrona. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm