Ofendimi më i madh që ka dëgjuar për veten: Përgjigjet Fifi (VIDEO)

By

Ekspresive, pa komplekse dhe mos kokëçarëse.

E tillë Filloreta Raçi – Fifi u tregua para disa javësh edhe në 60 sekonda të Prive ku iu përgjigj pyejteve nga më të ndryshmet.

Cili është ofendimi më i madh për veten?

Artikuj të ngjashëm