Adri dhe Iliriana acarohen kur pyeten nëse “kanë menduar të bëjnë seks në BBVK?” (VIDEO)

By

Çifti i vetëm i shtëpisë, Adri dhe Iliriana janë ndeshur me një pyetje shumë provokative gjatë darkës së nominuarve.

“A ju ka shkuar mendja gjatë këtij muaji me bë seks?”, ka qenë një pyetje anonime e bërë për ta.

“Pyetje palidhje. Nuk është vendi këtu”, ka thënë pos tjerash Iliriana.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm