Nostalgji! Adriana Matoshi publikon fotografitë nga rinia dhe pak dallon nga sot

By

Adriana Matoshi është ndër emrat më të spikatur të kinematografisë shqiptare, meqë zor se gjen një film të viteve të fundit që nuk ka luajtur ajo.

Po ashtu, Matoshi të hapit me pamjen e saj të freskët e rinore, marrë parasysh se është edhe nënë e katër fëmijëve!

Së fundmi, aktorja ka lansuar një seri imazhesh në Instagram, ku paraqet fotografitë nga e kaluara dhe imazhe të realizuara nga rinia e saj.

Nga ajo që shihet, është se Matoshi, ka ndryshuar shumë pak ndër vite meqë të njëjtat tipare fizike ka edhe tani…

Artikuj të ngjashëm