Orinda Huta ka një veçori të cilën do ta pëlqenin shumë meshkuj! (FOTO)

By

Shumë nga meshkujt do të donin të kenë fatin e këngëtarit dhe moderatorit Turjan Hyska sa i përket lidhjes së tij, konkretisht të dashurës Orindës.

Mbase shijet e meshkujve mund të jenë të ndryshme megjithatë ato shpesh bashkohen në një pikë, të gjithë deshirojnë të kenë një të dashur e cila përkrahë idenë për të ndjekur bashkë futboll dhe bën tifo bashkë më të kur luan ekipi i zemrës.

Orinda Huta duket të jetë femra ideale. Këtë mendim ajo na jep me publikimet e imazheve të fundit ku shihet bashkë me Turin duke ndjekur ndeshjën e ekipit të tyre të preferuar Milan.

Nje dukje vërtetë e bukur e çiftit, momente të këndshme dhe rrezatim dashurie është ajo që reflektohet nga imazhet e fundit të të dyve  nëpër rrejtet sociale.

Lum si Turi për të dashurën!/PRIVE.AL/
085e623e7b53df4f21c1c4dcd9a1b70482bff1b356fcfc489ba06e837ddf29c3_full

92775e454d8e76aa3b6a0555190e62cb1d3afc1f687b5dd825dba1e88b0a59e3_full

Artikuj të ngjashëm