Njihuni me yjet e estradës që dikur ishin armiq, e tash u bënë miq (VIDEO)

By

Ofendoheshin nëpër këngë, u rrahën nëpër rrugë e u përpoqën t’ia shkatërrojnë karrierën njëri tjetrit.

Por bota rrotullohet e po ashtu edhe marrëdhëniet në mes njerëzve.

Kemi pasur pjesëtarë të estradës me shumë probleme mes vete dhe mosmarrëveshje, e më filluan t’i rregullonin marrëdhëniet me njëri tjetrin e të kalonin në miqësi.

Kronika në vazhdim ua sjellë disa prej këtyre rasteve e po ashtu, komente të gazetarëve lidhur me këto ngjarje në shoubizin shqiptar:

 

Artikuj të ngjashëm