NJË TJETËR SHQIPTAR I SUKESSHËM NË FILM BOTËROR

By

Çdo e ditë e më shumë shqiptarët po tregojnë se jemi shumë të aftër ku është fjala tek arti. Këndim, Vallëzim e sidomos aktrim. Te pakten ne kete drejtim.

Në këtë rrugë i suksesshëm po tregohet Mal Dassin.

Aktori ka luajtuar në projekte të njohura si: Forget and Forgive, I’m Only Sleeping dhe Jose & Eli./Prive.al

Artikuj të ngjashëm