Një befasi e vërtetë! Pas shumë vitesh, rikthehet seriali i famshëm

By

Përkundër faktit që identiteti i vërtetë i Gossip Girl nuk ka aspak kuptim, ne gjithmonë do të jemi të obsesionuar me shfaqjen CW – prandaj lajmet se një rikthim  është në rrugë është aq tepër emocionuese.

Është e qartë se Serena van der Woodsen dhe Blair Waldorf gjithmonë do të mbajnë një vend të veçantë në zemrat tona. Nëse zgjedhjet e tyre paksa qesharake, çdo gjë që na kanë mësuar rreth miqësisë apo dramës së përgjithshme të shfaqjes, ne jemi Gossip Girl dhe jemi krenarë.

Për këtë arsye ne jemi kaq të ngazëllyer për ri-nisjen e Gossip Girl.

Gossip Girl | ELLE UK

Si filloi si filloi rikthimi Gossip Girl?

Në një intervistë me TVLine në shkurt, presidenti i CW Mark Pedowitz zbuloi bisedat ishin në vazhdim, por ata janë aktualisht të pasigurtë për atë që Gossip Girl në 2019 do të dukej.

“Ka një diskutim,” komentoi ai. “Por unë nuk e di nëse jemi akoma, nuk e di se çfarë do të ishte. Shumë është deri në Warner Bros dhe [producentët ekzekutivë] Josh [Schwartz] dhe Steph [anie Savage] , sepse nuk doni të bëni asgjë pa ata. ”

Gossip Girl | ELLE UK

Si do të duket rikthimi i Gossip Girl?

Sipas titujve të show-it, “Tetë vjet pasi faqja origjinale u errësua, një brez i ri i adoleshentëve të shkollave private të Nju Jorkut prezantohet në mbikëqyrjen shoqërore të Gossip Girl. Seria e prestigjit do të trajtojë vetëm sa media sociale dhe peizazhi i Vetë Nju Jorku – ka ndryshuar në vitet ndërhyrëse “.

Prodhuesit kanë thënë se seriali i ri do të shfaqë 10 episoda një-orëshe, duke u shfaqur në HBO Max. Ajo do të vendoset tetë vjet pas origjinalit (që u zhvillua nga 2007 – 2012) dhe shfaqë një brez të ri të adoleshentëve të privilegjuar në Nju Jork – gjë që sugjeron se asnjë prej hedhjes origjinale nuk do të shfaqet. Damn.

Krijuesit origjinal të Gossip Girl Josh Schwartz dhe Stephanie Savage do të shërbejnë si producentë ekzekutiv ndërsa Joshua Safran, i cili gjithashtu prodhoi Gossip Girl e parë, po shkruan skenarin.

Fatkeqsisht, nuk ka asnjë datë të konfirmuar përtej “2020” tani, por duke konsideruar se jemi tashmë në gjysmën e rrugës deri në vitin 2019, fansat nuk kanë shumë kohë për të pritur.

 

 

Artikuj të ngjashëm