Procedurat e hetimit në vazhdim, megjithatë Loredana vazhdon turneun në vendet gjermanofolëse

By

Asnjë muzikant zviceran kohëve të fundit nuk është përfolur kaq shumë si Loredana (23). Pasi vajza nga Luzerni bëri një fillim të shpejtë në karrierën e saj me “Sunglasses”, një vit më parë, pengesa erdhi në maj, me fillimin e një padie kundër saj.

Ajo thuhet se ka mashtruar një çift Valais me 700,000 franga. Megjithatë, Loredana nuk duket se po pengohet nga vazhdimi i suksesit të saj: ajo ka planifikuar dy udhëtimet e saj të mëdha dhe do të nxjerrë albumin e saj debutues në gusht.

Loredana Zefi, reperja, femra e klasës së mesme, njoftoi të hënën turneun e saj të përbashkët me bashkëshortin e saj dhe reperin Mozzik (23). Së bashku do të japin 24 koncerte klubesh në Ballkan. Më 23 gusht 2019 do të ndjekë albumin e saj debutues “King Lori”, me të cilin shkon në turne në pranverën e vitit 2020 në vendet gjermanofolëse, e cila çon në mesin e të tjerëve në Zurich X-Tra. Një kthesë e kthjellët – Loredana kishte anuluar të gjitha shfaqjet e saj në maj (përfshirë Open Air Frauenfeld). Nuk ishte koha e duhur, ajo shkroi në Instagram.

Asnjë kërkesë për paraburgim

Shkarkimet e festivalit pasuan njoftimin që po hetohet kundër Loredana Zefi për mashtrime të dyshuara. Ai shkon në prokurori për një shumë prej 350,000 franga, por çifti i plagosur flet për një total prej 700,000 franga. Llogaritë e Loredanës u ngrinë menjëherë. Rasti përkatës penal dhe hetimi i policisë janë ende në zhvillim.

“Megjithatë, nuk kishte asnjë kërkesë për paraburgim dhe znj. Zefi nuk bëri asnjë detyrim lidhur me aktivitetet e udhëtimit”, konfirmon prokurori përgjegjës për BLICK. Kështu, turne nuk është aq fillimisht asgjë në rrugë. Përveç kësaj, avokati i ri i Loredanës është i bindur se mund të gjendet një zgjidhje jashtë gjykatës. “Unë do të bëj gjithçka që unë mund të parandaloj Loredana nga ndjekja penale”, thotë Thomas Fingerhuth, duke iu referuar “20 minutash”. Ai flet për një kompensim, të cilin avokati nuk e konsideron si pranim të fajit.

Burimi: Blick.ch

Artikuj të ngjashëm