Paraqitja e fundit e Kim, bëri internetin të shpërthejë në meme për të

By

Ajo ktheu kokën e elitës së modës me paraqitjen e saj të mrekullueshme në shfaqjen e Javës së Modës në Paris të Balenciaga, në të cilën ajo ishte e mbështjellë nga qafa deri te këmbët me shirit të kujdesshëm.

Megjithatë paraqitja e Kim pati një kosto, kur ajo hasi në vështirësi gjatë ecjes së saj.

Twitter shpejt shpërtheu me meme që talleshin me qëndrimin e vështirë të Kim-it që rezultoi në krahasimin e saj me C-3PO, The Terminator dhe RoboCop.

Përdoruesit talleshin: ‘Shëtitja. Kim ishte duke luftuar’; ‘Ajo duket si do të ecnin shenjat e trafikut nëse do të ishin të vërteta’.

‘Pse ajo ecën ashtu’; ‘Shëtitja po jep histori lodrash’; ‘Ata nuk mund të bënin një madhësi që i përshtatej asaj?’; ‘Ajo ka aq shumë dhimbje’; “Po jep TX Vibes nga terminatori, një makinë e nxehtë që ecën”.

Drejtoresha e modës e New York Times, Vanessa Friedman ishte një dëshmitare okulare dhe postoi një foto të Kim nga shfaqja, duke shkruar, “Kim Kardashian në shfaqjen #Balenciaga, e mbështjellë me shirit paketimi Balenciaga. Ajo bën një tingull ngjitës kur ecën”.

Katër asistentë u kërkuan për të veshur Kim, e cila ndau video në të cilat ekipi i saj shihej duke e mbështjellë trupin e saj nga qafa te këmbët.

Artikuj të ngjashëm