Një artist i huaj rikrijon këngën e Dafinës dhe versioni i tij nuk duhet humbur

By

Kënga “Japa” e Dafina Zeqirit e publikuar muaj më parë ka kaluar dukshëm edhe kufijtë.

Një artisti i njohur për komunitetin e TikTok ka krijuar këngën e saj si pjesë e sfidave të platformës sociale.

Ai ka marrë këngën dhe ka shtuar edhe një varg të tijin.

Këtë version e ka parë edhe vet artistja e këngës e cila i ka komentuar djaloshit të talentuar, “Oh, e adhuroj këtë”.

View this post on Instagram

A post shared by ASHER YELO (@asheryelo)

Artikuj të ngjashëm