Niset për në vendlindje kortezhi i Nexhmije Pagarushës

By

Është nisur për në vendlindje – Pagarushë, kortezhi i Nexhmije Pagarushës.

Kortezhi filloi rrugën nga Teatri Kombëtar dhe mbaroi në sheshin “Zahir Pajaziti”, njofton Klan Kosova.

Ceremonia e varrimit pritet të fillojë nga ora 14:30 në fshatin Pagarushë të Maliveshës.

Ikona e muzikës do të varroset pa praninë e medieve duke respektuar kështu amanetin e saj.

 

Artikuj të ngjashëm